KORONAVIRUKSEN JOHDOSTA YHDISTYKSEMME KAIKKI TOIMINNAT OVAT TAUOLLA EDELLEEN.

ALLA OLEVASTA JÄSENTIEDOTTEESTA JA KEVÄÄN OHJELMASTA SELVIÄÄ TULEVA MIELENKIINTOINEN TOIMINTAMME, JOTA  TOIVOMME MAHDOLLISIMMAN PIAN PÄÄSTÄ TOTEUTTAMAAN

TERVEYTTÄ KEVÄTTALVEEN 2021! Koronan johdosta yhdistyksemme toiminta on tauolla edelleen. Poikkeuksen tekee keilakerho ja keskiviikon kävelyt. Keilailuun osallituvien on itse ilmoitettava osallistumisestaan Arville aina paria päivää ennen keilailutapahtumaa.

Valitettavasti hyvät hiihtokelit menivät, mutta nautitaan kevään tulosta ja valoisemmista päivistä!

YHTEISET KÄVELYTAPAHTUMAT: seuraava kerta on keskiviikkona 3.3.21.klo 10. Kokoonnutaan srk:n parkkipaikalle, josta Arvin opastuksella teemme kävelylenkkejä vaihtelevin reitein ja maisemin.

Muista turvajalkineet!

SENIORITREFFIT JA KEVÄTKOKOUS ti 16.3.21 klo 12 Pontelassa. Vieraana unitutkija Saana Myllyntausta. Yhdistys tarjaa kahvit. Kuntokorttien palautus! Arvonta!

Yhdistyksen järjestämä KIRKKOPYHÄ JA KIRKKOKAHVITUS on Marian ilmestyspäivänä 21.3.21.

Kevään suunnitelmissa on viettää kevätjuhlaa Kaimalan Karhulammella huhti-toukokuussa ja toteuttaa perinteinen seniorikävely 6.5.21

Teatteria: Kesäksi varataan lippuja Samppalinnan 'Mielensäpahottajaan' ja Kailon saaren Emma Teatterin esitykseen '39 askelta'.