HYVÄÄ TOUKOKUUTA, KESÄÄ ODOTELLESSA!

TOUKOKUUN TREFFIT PONTELASSA 17.5.22 KLO 12. Ohjelmassa Markku Pohjolan videoesitys "Custu Castrum" eli tarinaa Kuusiston Piispanlinnan viimeisistä kukoistusvuosista ennen tanskalaisten tuhoisaa hyökkäystä. Mukana myös kaarinalaisia senioreita.

Kevätretki Hämeenlinnaan ma 30.5.22. Lue retkestä klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

MIKÄLI ET OLE VASTANNUT SENIORITREFFEILLÄ 19.4.22. OLLEESEEN  KYSELYYN, VOIT VASTATA SIIHEN NYT JA PALAUTTAA SEN  ANITALLE! Lomakkeen löydät viimeisen jäsentiedotteen mukana tulleesta postista.

Jäsentiedote (etusivulla) kertoo vilkkaasta loppukevään toiminnasta, kesän ja syksyn teatteritarjonnasta, Kemiönsaaren kotiseutupäivästä....

Ohjelmakalenterista näet koko kevään suunnitellun ohjelman, joka jo alkaa olla lähinmain toteutunut.